Θεωρείται σήμερα η GTX 1060 high-end;

Posted on in Άρθρα by Gearloose

Αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν την επόμενη γενιά των καρτών γραφικών για να αναβαθμίσουν το PC τους. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που επιθυμούν να πάρουν κάτι καλό αλλά φτηνό. Επομένως, είναι αρκετή σήμερα μια κάρτα όπως η GTX 1060;

Η σειρά GTX 10xx της Nvidia είναι σήμερα ακρετά προσιτή για να την αγοράσεις. Όσο αφορά την 1060, θα λέγαμε ότι είναι η αφετερία των high-end καρτών. Προσωπικά σε ένα από τα συστήματα μου, έχω μια 1060 (OC edition), η οποία μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά πολλά σημερινά παιχνίδια, ορισμένα από αυτά ωστόσο με κάποιες "θυσίες" στις ρυθμίσεις τους.

Αν κάποιος σήμερα δεν έχει αρκετά χρήματα για την αγορά κάποιας νεότερης κάρτας γραφικών, η σειρά GTX 10xx είναι ικανοποιητική και θα είναι για κάποιο διάστημα ακόμη. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποια ακριβότερη κάρτα γραφικών, αν δεν θέλετε να παίζετε τα καινούρια παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά που μπορεί να αποδώσει το σύστημα σας.

You might also like

Είναι αρκετά τα 6GB (VRAM) για gaming;

Μπορεί τους περισσότερους να τους απασχολεί η RAM ή η CPU στο μηχάνημα τους, αλλά σίγουρα κάποιοι ίσως να απορούν πόσα GB VRAM είναι ιδανικά για gaming.

  • by Gearloose

Γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσεις γρήγορο και ακριβό PC

Τα τελευταία χρόνια και καθώς η τεχνολογία προχωράει, η ποικιλία υλικού των υπολογιστών αυξάνει όλο και περισσότερο. Πολλοί είναι εκείνοι που τα κριτήρια επιλογής υπολογιστή, βασίζονται σε υπερβολές και αγοράζουν υλικά τα οποία και δεν χρειάζονται.

  • by Gearloose

Ποια κάρτα γραφικών θεωρείται ιδανική για 1440p gaming;

Το gaming στα 1440p είναι πιθανότατα το επόμενο βήμα για πολλούς από εμάς, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, επειδή εξακολουθώ να χρησιμοποιώ οθόνη 1080p.

  • by Gearloose

Πόσο κοστίζει ένα 4K Gaming PC;

Το gaming σε ανάλυση 4K είναι κάτι καινούριο και σίγουρα θα αρχίσει να προσελκύει περισσότερους χρήστες και εταιρίες.

  • by Gearloose

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ upscaling και native 4K

Τελευταία, ειδικά στις παιχνιδομηχανές, ακούμε όλο και πιο συχνά τους όρους "upscaling" ή "dynamic" και "native" 4K. Ποιες είναι οι διαφορές τους;

  • by Gearloose

Είναι αρκετό ένα 600W PSU για την RTX 3060;

Ένα βασικό ερώτημα, όσων θέλουν να φτιάξουν ένα δυνατό σύστημα, είναι αν το τροφοδοτικό τους (PSU), μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του μηχανήματος τους. Ωστόσο επειδή κυκλοφορούν πολλοί μύθοι γύρω από το τροφοδοτικό, ας δούμε κάποια πράγματα.

  • by Gearloose

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν «χτίσεις» το δικό σου PC

Επειδή μας αρέσει να "στήνουμε" τα δικά μας desktop συστήματα κομμάτι-κομμάτι, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να το έχουμε «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες μας, πάντα με βάση το του budget μας.

  • by Gearloose