Λιανοπωλητής εμφανίζει την Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti EAGLE

Λιανοπωλητής εμφανίζει την Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti EAGLE
20/11/2020

Σίγουρα η Gigabyte δεν θα θέλει να βλέπει τις κάρτες της να τοποθετούνται στα ράφια, δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία τους, αλλά έτσι λειτουργεί η αγορά.

Παρότι έχουν εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες και άλλοι πωλητές που ανέβασαν στον κατάλογο τους κάρτες που δεν κυκλοφορούν επίσημα, τουλάχιστον ακόμη. Σήμερα έχουμε και έναν άλλο λιανοπωλητή να εμφανίζει την νέα GPU. Η CPU infotech δημοσίευσε μια φωτογραφία των νέων καρτών της Gigabyte στην σελίδα τους στο Facebook, επιβεβαιώνοντας ότι η κυκλοφορία αναμένεται πολύ σύντομα.

Από το κανάλι της CPU infotech στο Facebook

Η RTX 3060 Ti είναι μια νέα κάρτα γραφικών με βάση το Ampere GA104-200 που θα "παίξει" στο χώρο της μεσαίας κατηγορίας καρτών. Η MSRP της RTX 3060 Ti αναμένεται να είναι περίπου 399$, οπότε τα μοντέλα EAGLE αναμένεται να κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, παρέχει 4864 πυρήνες CUDA και μνήμη 8 GB GDDR6. Η σειρά RTX 3060 TI Eagle είναι dual-fan και dual-slot και είναι μέχρι στιγμής οι μικρότερες κάρτες RTX 30 που εμφανίστηκαν από την Gigabyte. Η NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου.

Related Posts